Konfeti top: S to napravo izstreljujemo različne vrste konfetov cca 6-8m visoko. Naprava je zelo zmogljiva in je primerna tako za stadione, kot za večje prireditvene prostore (odprte in zaprte). Z enim topom pokrijemo cca 40m2 površine. Efekt lahko traja do 60 sec.

 Swirl fan: je naprava s katero lahko ustvarimo »konfetni dež«, sneženo nevihto, z njo lahko v prostor spuščamo počasi padajoče konfete v obliki srčkov ITD. Skratka ta naprava nam omogoča veliko možnosti. Napravo lahko krmilimo z DMX kontrolerjem in lahko povežemo več naprav v serijo. Napravo lahko montiramo na alu konstrukcijo nad mesto kjer želimo efekt.

Z enim polnenjem efekt lahko traja od 4-6 minut odvisno od količine konfetov in intenzivnosti delovanja. Z eno napravo pokrijemo cca 8m2 površine. Ker je naprava zelo tiha je še kako primerna za televizijo ali gledališče.

 Konfeti canon: S tem načinom izstreljevanja konfetov lahko uporabimo več enot na enkrat. Kartuše napolnimo z želenimi vrstami konfetov ali streamerjev in jih izstrelimo od 12 -20 m daleč – odvišno od velikosti kartuše in tipa konfetov ali streamerjev. Efekt traja toliko časa da izstreljeni konfeti ne padejo na tla. Če želimo efekt ponoviti, moramo zamenjati kartušo z konfeti.

POSEBNI EFEKTI - KONFETI

ZA VEČ INFORMACIJ VAS PROSIMO ,DA NAS KONTAKTIRATE

KONTAKT

4 + 1 =

Kontaktni podatki

ZGORNJE STRANJE 39, ZGORNJE STRANJE, 1242 STAHOVICA

041 524 449